Lej en ferielejlighed i Cannes i Frankrig

Le Suquet

Billeder fra Le Suquet

Rue du Pre. Du træder lige ud af huset og så er du midt i det hele. Tæt på torvet, forretningerne, de små spisesteder, lystbådehavnen og festivalbygningen.
En af de små charmerende sidegader til Rue du Pre. Her finder du både frisøren, politiet og barerne. Har du glemt et indkøb, kan du supplere hos den lille købmand i Rue du Pre. Der er også et lille grønt område med bænke.
Grøntsagstorvet ligger få minutters gang fra lejligheden Blomster- og grønttorvet ligger lige bag ved rådhuset i Cannes. Det er åbent hver dag 8.00-12.00. Mandag er der dog primært antikmarked.
Den centrale plads i Cannes med adgang til lystbådehavnen og spisegaden. Lejligheden i Rue du Pre ligger lige bag kirken. På pladsen finder du også busholdepladsen. Tag flyet og lufthavnsbussen til Cannes. Så er der kun 5. min. gang til lejligheden.
La Croisette
En af de mange små fortovsrestauranter La Croisette, den flotteste strandpromenade ved rivieraen. Gå en tur og nyd den fantastiske udsigt eller betragt de mange spændende promenerende fra en af de mange bænke.
   

Se flere billeder fra kvarteret

Se også billeder fra lejligheden.

Ring venligst for endelig reservation eller yderligere oplysninger.

Top | Sitemap | Webmaster All Web | ©2005-2018 lejlighed-cannes.dk